Skip to content

FORTEM Monitor

Om Tendion

Vores mål er at tilbyde dig den bedst mulige udbudsovervågning på det danske marked, og gøre det enkelt for dig at få overblik over udbudsmarkedet – både som helhed og indenfor specifikke sektorer.

Hvem er vi?

Tendion er skabt i 2022 med hovedkontor i København. Vi arbejder med markedsdata, kontrakter og udvikling af analyser. Vi arbejder for, at levere markedsdata og analyser til virksomheder, organisationer og myndigheder inden for facility services, bygge og anlæg, it samt vare- og tjenesteydelser. 

Vores markedsdata omfatter kontrakter, data om nøglepersoner og beslutningstagere, markedsandele for virksomheder og nyheder om igangværende og kommende indkøb blandt offentlige myndigheder, organisationer og virksomheder.

For indkøbere i virksomheder og i det offentlige bidrager vi med markedsanalyser, som sikrer, at man står med stor indsigt om potentielle leverandører og markedsudviklingerne. Vi styrker vidensgrundlaget før man træffer de afgørende beslutninger om valg af leverandører og strategiske indkøb.

For virksomheder skaber vi et solidt grundlag for strategiske valg om markedet og indsatser. Vi giver den nødvendige data om kommende udbud, som gør, at man kan planlægge sine ressourcer i forhold til kommende kontraktmuligheder. Som bruger af Tendion får man adgang til markedets mest omfattende database af udbud, igangværende kontrakter, leads og nøglepersoner. Man får viden om markedets aktører, deres kontrakters værdi, varighed og udløb. Tendion er det mest effektive værktøj til at drive en proaktiv salgs- og marketingorganisation.