Skip to content

FORTEM Monitor

Overvågning af aktører

Følg dine konkurrenter og samarbejdspartnere og  få nyheder om nye tildelinger eller bliv i god tid mindet om udløbet af eksisterende kontrakter.

Overvågning af Aktører

Kend spillerne på udbudsmarkedet

Hold øje med alle de aktører, som er relevante for dig.

Overblik over alle udbudsmarkedets aktører 

Overvåg dine konkurrenter ved et enkelt klik

Følg dine eksisterende og potentielle partnere

Vær på forkant med de ordregivere  du er interesseret i

AKTØROVERBLIK

Overblik over alle markedets aktører

Hos Tendion fletter vi al relevant markedsdata og information sammen, så du kan danne dig overblik over dine konkurrenter og samarbejdspartnere.

Søg nemt og hurtigt frem til alle udbudsmarkedets aktører og få overblik over deres udbud, tildelinger, aktive og historiske kontrakter, konktrakternes ordregivere og udløbsdato, værdi og optionsmuligheder.

KONKURRENTOVERVÅGNING

Hold øje med dine konkurrenter

Med Tendion kan du overvåge dine konkurrenter ved blot at følge dem ved et enkelt klik. Når du følger en konkurrent bliver du informeret om alle deres fremtidige kontrakttildelinger.

Du kan også oprette en agent som holder øje med dine konkurrenters  aktive kontrakter og blive påmindet om konktrakternes ophør i god tid, så du kan køre din virksomhed i stilling til eventuelt genudbud.

SAMARBEJDSPARTNERE

Find nye samarbejdspartnere

Tendion gør det simpelt at finde nye samarbejdspartnere. Find ubesværet frem til alle de leverandører, som har leveret varer eller tjenester indenfor de brancher og den geografi du gerne vil servicere, og opdag nye potentielle samarbejdspartnere.

Har du allerede mulige partnere i kikkerten, så overvåg dem med et enkelt klik og bliv informeret om deres fremtidige tildelinger. Eller bliv i god tid mindet om udløbet af deres eksisterende kontrakter, så du kan tage kontakt til dem på et gunstigt tidspunkt.

ORDREGIVERE

Kend ordregiverne i markedet bedre

Med Tendion har du altid adgang til det fulde overblik over de ordregivere du er interesseret i. For hver enkelt ordregiver finder du enkelt og ubesværet alle igangværende udbud, alle aktive kontrakter, samt alle historiske kontrakter. 

Klikker du ind på et specifikt udbud eller kontrakt, finder du som standard også alle den pågældendes ordregivers lignende udbud og kontrakter, så du altid er opdateret på hvad der tidligere har været udbudt på området, eller hvad der bliver udbudt lige nu. 

Kontakt os
allerede i dag

Vi hjælper din virksomhed med at komme nemt og hurtigt igang med de overvågningskriterier, der er relevante for jer.